“Construieste-ti cetatea” da jucatorilor posibilitatea de a-si apara regiunea inaltand de jur imprejur o fortareata, in timp ce “Atac aerian” le confera privilegiul de a ataca si teritorii cu care nu au granita comuna. 

Si asta nu e tot! Special pentru pasionatii unui anumit domeniu, Conquizdator.ro a creat o a treia optiune, “Alege tema”. Astfel, atacatorii vor putea alege intrebari care se incadreaza in aria lor de interes.

Cele trei noi optiuni vin in continuarea imbunatatirii jocului, al carei start a fost data acum o luna, iar una dintre marile schimbari este ca galbenii pot fi si cumparati, nu doar castigati drept rasplata pentru raspunsurile corecte.

Conquiztador.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.incont.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro si www.crimetime.ro.