De exemplu, daca sunteti in cautarea unei masini, nu neaparat noua, institutia scoate la vanzare sute de autoturisme in toata tara, de la Dacii vechi pana la bolizi super-puternici.

La un pret de 9.600 de euro poti cumpara chiar un Mercedes CL 500 AMG. Un Mercedes ML 430 are pretul de pornire de doar 5.800 euro, un Audi A6 din 2002 il puteti cumpara la 4.500 de euro plus TVA, iar un Ford Mondeo din 2006 il puteti achizitiona la 3.500 de euro plus TVA.

Mai multe oferte pe ww.executari.com. Tot aici gasiti si locuinte la preturi bune.

Fiscul vinde proprietatile confiscate de la oamenii de afaceri care nu au platit TVA la stat, iar preturile sunt sub nivelul pietei: putin peste 20.000 de euro pentru un apartament.

Ca sa puteti sa participati la o licitatie a Fiscului, trebuie sa nu aveti datorii la bugetul de stat si sa platiti o taxa de 10% din valoarea produsului pe care vreti sa il achizitionati. Taxa de participare va va fi restituita daca nu castigati licitatia.

In plus, de la magazinele Fiscului puteti sa cumparati alimente, incaltaminte, diverse echipamente sau haine. Gasiti aici bluze la cinci lei si blugi la opt lei perechea.

In jur de 150 de persoane vin zilnic in magazinele Fiscului.

Aici gasesti lista cu magazinele Fiscului.

In cazul in care produsele nu se vand, preturile scad cu procente cuprinse intre 25% si 75%.

Oferte mai multe pentru diverse echipamente gasiti in mod sigur pe site-ul Agentiei Nationale de Administratie Fiscala.