Comerciantii ofera, pe langa preturi reduse la cauciucuri, in cazul in care sunt achizitionate mai multe bucati, si transport gratuit, echilibrat roti sau montare gratuita.

De exemplu, pe www.anvelopa-janta.ro , la cumpararea a patru cauciucuri beneficiezi de demontat si montat gratuit, de echilibrat roti sau de saci pentru anvelopele de vara. Preturile oscileaza intre 238 si 322 de lei, in functie de model si de marca.

De asemenea, daca iti cumperi toate cele patru cauciucuri de care ai nevoie de pe acest site, transportul este gratuit. In cazul in care cumperi mai putin de patru, platesti cate 10 lei pentru fiecare cauciuc. Livrarea se face in 24 de ore de la primirea comenzii.

Site-ul www.anvelope-de-iarna.ro anunta lichidare de stoc pana la sfarsitul sezonului de iarna, astfel ca ofertele pentru cauciucurile de sezon sunt dintre cele mai diversificate. Preturile variaza intre 200 si 675 de lei, in functie de model, dar comerciantii promit si montarea lor si echilibrarea rotilor la pachet.

Firma ofera servicii atat in service-urile fixe din Bucuresti, dar si prin intermediul celor douas unitati mobile, care deservesc Bucurestiul si zonele limotrofe.

Pentru mai multe oferte la anvelopele pentru iarna, mai poti intra pe www.anvelopeiarna.ro, unde gasesti preturi cuprinse intre 238 de lei si 1.100 de lei, pentru SUV-uri.

Oferte gasesti si pe www.anvelopeexpress.ro, unde preturile variaza intre 280 si 450 de lei, in functie de modelul ales, sau pe www.cauciucuri-de-iarna.ro, de unde poti sa-ti cumperi anvelope cu preturi pornind de la aproximativ 200 de lei si pana la 1.400 de lei, pentru masinile 4x4.

Ce amenzi platesti daca nu ai cauciucuri de iarna?

Potrivit unui proiect de ordonanta, elaborat de Ministerul Transporturilor, soferii de autoturisme si camioane vor fi obligati sa utilizeze anvelopele de iarna in perioada 1 noiembrie-31 martie, in caz contrar urmand sa plateasca amenzi cuprinse intre 2.500 lei si 4.000 de lei, si sa achite si daunele aduse elementelor care compun drumul daca nu au asigurare.

Aceleasi sanctiuni vor fi aplicate si daca autovehiculele nu au montate pe roti lanturi sau alte echipamente antiderapante omologate atunci cand circula pe drumuri acoperite cu gheata sau polei.

Daca autovehiculul care circula fara anvelope de iarna blocheaza drumul, proprietarul acestuia va plati si costurile pentru degajarea drumului.

Proiectul prevede ca 10% din cuantumul amenzilor aplicate de Compania de Drumuri, Autoritatea Rutiera Romana si Registrul Auto Roman sa fie distribuit catre bugetul de stat si 90% catre intretinerea drumurilor, in prezent intreaga suma fiind varsata la bugetul statului.

Citeste si:

Cauciucurile de iarna nu vor fi obligatorii din acest an! Vezi de cand trebuie sa-ti dotezi masina pentru sezonul rece!
Gadgeturi care te ajuta sa-ti dezgheti masina! Vezi ce s-a mai inventat!