Compania in cauza sa cheama Petrom Romania si in weekend intre orele 11:00 si 12:00 va vinde carburanti mai ieftini cu 40%! Sambata, "aleasa" va fi statia Petrom Mihai Voda din Bucuresti (Splaiul Independentei nr.2 , sector 5)!

Mai departe, duminica, povestea se va repeta la benzinaria Petrom de pe Bd.Timisoarei (bd. Timisoara, nr. 8C, sector 6)!

Daca vrei sa ajungi sa cumperi carburanti la pret promotional, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa pleci devreme la drum!

Ti-am pregatit o GALERIE FOTO ca sa vezi ce s-a intamplat data trecuta!

Potrivit unuia dintre participantii, unii si-au lasat masinile la rand de dimineata si au plecat cu alte treburi, altii au asteptat, iar unii s-au enervat si au plecat! Cam asa arata "poza"!

Depinde si cat de mult iti doresti sa faci un plin la pret redus! Economia este insa una destul de consistenta, spun soferii profesionisti!

Campania Petrom este intitulata sugestiv "Ora reducerilor" si ai acces la orice tip de carburant Petrom cu 40% mai ieftin, exact timp de o ora!

"Decizia a venit de la Departamentul de Marketing si, practic, ei acopera diferenta de pret intrucat sunt taxe, accize si alte cheltuieli in costul carburantului care trebuie achitate. Campania are ca scop fidelizarea si rasplatirea clientilor nostri", au declarat pentru incont.ro oficialii Petrom.

„Ora reducerilor” se desfasoara in zilele de 11, 12, 18, 19, 25 si 26 septembrie, intre orele 11.00-12.00, in cate o statie Petrom selectata. Poti afla unde iti poti face plinul cu 40% mai ieftin pe www.petrom.com, dar si pe pagina de Facebook a companiei!

Si la LukOil ai o campanie similara, numita Reduceri de Weekend, dar promotiile nu sunt desigur la fel de consistente.

De altfel, compania nici nu a comunicat care este procentul reducerii de pret, lasand clientii sa aiba parte de o supriza placuta (sau nu) cand ajung la fata locului.

Benzinariile implicate sunt insa mult mai multe, iar reducerile au o durata mai mare!

MOL are, la randul sau, o campanie cu buline promotionale.