Duminica - Vremea se va raci, mai accentuat in nord si in est. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. In zona montana si in Moldova vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud, sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in nordul Moldovei si 16...17 grade in Oltenia, iar cele minime, in general, intre -8 si 2 grade.

Luni - Vremea va fi in general inchisa si va ploua mai ales in vestul, centrul si nordul tarii. In nordul Moldovei si in zona de munte precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade.

 
Marti - in sudul si centrul tarii vor mai fi innorari si ploi locale; in celelate zone primim vreme buna.

Pentru miercuri se anunta vreme frumoasa cam peste tot. Doar in zonele sudice, dimineata e posibil sa cada cativa stropi. Maximele termice ajung in intervalul 9-17 grade.
 
PROGNOZA PENTRU ZONELE MONTANE
 
Duminica - Vremea se va raci, mai ales in masivele din nordul tarii. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie la altitudini sub 1500 m, dar si sub forma de lapovita si ninsoare la altitudini de peste 1500 m. Vantul va prezenta intensificari mai ales pe creste.

Luni - Vremea va fi in general inchisa. Pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie la altitudini joase si sub forma de lapovita si chiar ninsoare la altitudini de peste 1800 m. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta.