"Urarea marinareasca: Vant din pupa! Traditionalul La multi ani! si multa sanatate! Avem nevoie de el in continuare", a spus liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader.

El a aratat ca este o perioada grea si un om de mare stie sa o treaca. "Contez pe puterea sa de munca si ii doresc sanatate ca sa trecem de aceasta perioada grea", a adaugat Mircea Toader.

Deputatul PDL Sulfina Barbu ii ureaza seful statului "La multi ani, sanatate si putere de munca, pentru ca nu este o perioada simpla"

"La multi ani si putere de munca!", i-a transmis presedintelui Basescu si vicepresedintele PDL Raluca Turcan.

Vicepresedintele PDL Gheroghe Flutur a spus ca ii doreste sefului statului liniste. "Ii urez sanatate, liniste, ca are nevoie si impliniri atat pe plan personal, cat si pe plan profesional", a afirmat Flutur.

Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu i-a urat sefului statului: "Sa fie sanatos, ca in rest stie ce are de facut!".

Presedintele nu obisnuieste sa organizeze evenimente de ziua sa de nastere, preferand sa o petreaca cu familia. Anul trecut, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, seful statului si-a serbat ziua de nastere la un restaurant din zona centrala a Capitalei, alaturi de sotia si fiicele sale

Traian Basescu s-a nascut in 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oras Murfatlar, din judetul Constanta.