Vantul va sufla cu putere pe crestele montane, iar temperaturile maxime se vor situa intre 4 si 14 grade. In Dobrogea se anunta vreme frumoasa si putin mai calda decat ieri. Se incalzeste si mai sus, in Muntenia si in sudul Moldovei.

Norii vor fi rari si vantul abia va adia. Temperaturile cresc simtitor in Bucovina si in nordul Moldovei. Aici apar unele innorari si e posibil sa cada cativa stropi. In Transilvania nordica si in Maramures gasim vreme schimbatoare cu multi nori si conditii de ploaie slaba.

In vestul tarii, tendinta de incalzire se pastreaza si ziua se anunta cat se poate de frumoasa. In tinuturile centrale apar ceva innorari si nu este exclus sa picure, dar in ansamblu prindem vreme buna si maxime de pana la 10 grade. In sud-vest, cerul ramane curat intreaga zi si temperaturile urca pana 13, poate 14 grade. In sudul tarii vom avea soare, atmosfera placuta si in jur de 12 grade in termometre.

Si in Bucuresti asteptam o zi foarte frumoasa, cu nori putini, vant slab si o maxima in crestere: 12 grade. Peste noapte se insenineaza, iar in zori se va inregistra - 1 grad.

Sambata - Ar putea sa picure in nord si in nord-est, dar vremea va fi in general frumoasa. In Bucuresti, termometrele vor urca pana la 13-14 grade Celsius. In estul Transilvaniei se vor inregistra 9 grade, iar maximele vor fi in nord-vest, de 16.

Duminica - Meteorologii anunta ceata la inceputul zilei. Minimele din timpul zilei nu mai coboara sub 10 grade, iar in Campia de Vest vor ajunge chiar si la 18 grade. La Bucuresti se anunta 16 grade Celsius.