12 aprilie era data oficiala a lansarii Facebook Home in Google Play. Era disponibila in teorie pentru doar patru telefoane smart, Htc One X, HTC One, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note 2, insa asa cum prevedeam a fost deja hackerita. Adica a fost portata pe toate dispozitivele Android si este de gasit pe forumuri. De asemenea, cei de la Tech Crunch explica aici cum se poate instala noul launcher Facebook Home pe aproape orice dispozitiv Android.

George Buhnici spune ca se poate instala inclusiv pe un Samsung Galaxy S2, de exemplu, dar atentie, pentru ca nu este oficiala, nu garantam functionalitatea 100%.

Facebook Home: Totul se face acum din ecranul principal, iar toate fotografiile apar ca intr-un slideshow. Insa se pot vedea si status-urile fara poze, imaginea preluata fiind cea de "cover". Daca vreau sa fac altceva pe telefon, tin apasat jos pe ecran si apar aplicatiile instalate sau chiar ultima accesata.

Facebook Home este foarte usor de folosit, iar pozele nu au intarziere in vizualizare. O alta tema, pentru ca Facebook Home nu este o aplicatie, ci o tema (launcher), este Go Launcher sau Smart Launcher.