Facebook testeaza unele schimbari semnificative pentru design-ul site-ului. Potrivit ABC news, timeline-ul nu va mai arata ca pana acum.

Acesta este un nou design al Facebook pe care il experimentam in prezent, fiind disponibil doar pentru un numar limitat de utilizatori. Scopul este acela de a face navigarea pe site si mai usoara”, a declarat purtatorul de cuvant al Facebook pentru ABC News.

Schimbarile presupun transformarea imaginilor de tip thumbnail (iconuri) pentru categoriile “Friends”, “Photos” si “Map” in tab-uri speciale pentru fiecare categorie in parte. In plus, va aparea un nou tab cu subiectul “About”, care va permite utilizatorilor sa vizualizeze toate informatiile pe care le-a oferit pe Facebook pana in acel moment, inclusiv lista completa de prieteni.

O alta modificare pe care Facebook a anuntat-o cu ceva timp in urma, se refera la inlocuirea termenului de “subscribers” cu un altul preluat de la rivalii de la Twitter: “followers”, iar numarul acestora va fi afisat integral, chiar si dupa ce se atinge pragul de zece mii.

In luna noiembrie, Facebook a mai incercat sa modifice afisarea postarilor pe o singura coloana, insa se pare ca schimbarea nu a fost in cele din urma aprobata.