Jamie O’Hara deplange zilele cand activa ca jucator amator de fotbal, spunand ca stresul de la nivelul la care joaca acum este mult mai mare. "Lucrurile erau mult mai simple cand castigam 125 de euro pe saptamana", a postat acesta pe contul sau de Twitter. 

O’Hara castiga acum intre 44.000 si 70.000 de euro pe saptamana, activand pentru clubul de fotbal Wolverhampton Wanderers. "De ce cred oamenii ca, doar pentru ca iau atat de multi bani, nu am facturi sau taxe de platit", le-a transmis fotbalistul celor 175.000 de followeri.

"Ma intreb cate persoane se vor duce sa viziteze spitale Craciunul asta sau cati isi doneaza din haine nevoiasilor si organizeaza evenimente caritabile".

Fanii au avut o reactie puternica, acuzandu-l pe O’Hara ca nu are de ce sa se planga, in conditiile in care castiga intr-o saptamana mai mult decat o fac multi oameni intr-un an de zile. Ca raspuns, O’Hara a anuntat ca renunta la Twitter, iar pagina sa de profil afiseaza acum un mesaj de eroare.

"Sunt prea multi care se baga in seama, fara sa aiba nimic dragut de spus", a afirmat jucatorul. Mai multi fotbalisti s-au plans pe Twitter de faptul ca sunt agresati verbal si chiar amenintati cu moartea de catre utilizatori, in special dupa ce au prestatii slabe in meciurile din campionat. "Imi voi face un cont de Facebook si oricine este fanul meu adevarat imi poate cere prietenia", a mai spus O’Hara, inainte de a parasi Twitter.