Reduceri la Litera.ro

22 noiembrie

Misterele economiei de Alvin Hall. Reducere de 60%

Banii pun lumea in miscare... Dar de unde vin ei? De ce au oamenii atata nevoie de bani? Si de ce este asa de interesant castigul? In paginile acestei carti, expertul financiar Alvin Hall iti spune povestea incredibila a banilor si iti explica de ce sunt ei atat de importanti in viata noastra.

Vezi pretul aici

 

Regele Mihai Album istoric. Reducere de 29,70 lei

Vezi pretul aici

21 noiembrie

John Fitzgerald Kennedy de Marilena Gala. Reducere de 26%

Vezi pretul aici

Dosarele secrete ale secolului XX de Alain Decaux. Reducere de 25%.

Vezi pretul aici

Berlin 1961. Kennedy, Hrusciov si cel mai periculos loc din lume de Frederick Kempe. Reducere de 20%

Vezi pretul aici.

20 noiembrie

Legea conspiratiei (eBook) Christopher Reich. Reducere de 27%

Spionaj high-tech. Un plan diabolic, gata sa zguduie lumea si foarte putin timp pentru a-l opri.

Vezi pretul aici

Amintiri Viata mea inainte si dupa Perestroika MIHAIL GORBACIOV. Reducere de  22%

Volumul de fata este marturia sincera a unui om care a schimbat istoria secolului in care a trait. Mai mult decat personajul politic aflat in varful piramidei puterii, il veți cunoaște pe omul Mihail Gorbaciov, cu sperantele tinereții, realismul maturitatii, dezamagirile batranetii si tristetea pierderii iubitei sale sotii, Raisa, in septembrie 1999.

Vezi pretul aici

Calatorii pentru o viata 500 de locuri unice. Reducere de 20%

500 de calatorii care trebuie facute intr-o viata sunt prezentate in aceasta carte care va infatiseaza in primul rand excursii in sine, nu numai sosirea mult asteptata. Descrie calatorii de neuitat, care va schimba viata, dar va recomanda si popasuri incredibile pe care le puteti face pe drum.

Vezi pretul aici

19 noiembrie

1001 de moduri de a-ti recompensa angajatii de Bob Nelson. Reducere de 29%.

Prin intermediul unei multitudini de exemple din activitatea unor companii, Bob Nelson ofera in cartea de fata un tezaur de idei, elemente de inspiratie si resurse care sa permita managerilor sa faca din apreciere, recunoastere si recompensare o componenta permanenta a repertoriului lor managerial.

Vezi pretul aici

Gesturile care ii tradeaza pe politicieni de Joseph Messinger. Reducere de 21%

Vreți sa știți ce ne dezvaluie gesturile și posturile politicienilor care ne guverneaza? Ce inseamna dominația degetului mare de la o mana sau a unui braț atunci cand degetele sau brațele sunt incrucișate? Sau care este semnificația faptului de a duce telefonul la urechea dreapta sau stanga? Descoperiți profilurile gestuale – Cartezian, Challenger, Creativ, Idealist, Narcisic, Relațional, Senzitiv și Tribal – și invațați sa va recunoașteți in aceasta mare familie! Joseph Messinger, autorul bestsellerurilor Dicționarul gesturilor și Interpretarea gesturilor, trece in revista gesturile și posturile care tradeaza adevarata personalitate a politicienilor.

Vezi pretul aici

Castiga acum increderea in tine de  Paul Mckenna. Reducere de  70%

Daca as fi avut mai multa incredere in mine… Sunt cuvinte pe care le auzim foarte des si care intotdeauna prefateaza istoria unui esec, unul ce nu a fost provocat de circumstante exterioare, ci de slaba calibrare a propriilor resurse. In fond, este ceea ce face diferenta dintre invingatori si invinsi. Paul McKenna propune un program simplu si eficient, bazat pe tehnicile hipnoterapiei si pe cele ale programarii neurolingvistice, care te va ajuta sa-ti recastigi increderea in fortele proprii și sa depașești obstacole ce altadata ți se pareau insurmontabile.

Vezi pretul aici