Tot mai multe mall-uri din Bucuresti au inceput din perioada sarbatorilor de iarna sa introduca programe, desfasurate la nivel de centru commercial, cu promotii si discounturi la ore cat mai neobisnuite. Spre exemplu, astazi, 29 ianuarie, in Baneasa Shopping City  are loc Night Shopping Party. Adica, mall-ul va fi deschis pana la ora 02:00 noaptea, iar reducerile sunt intre 50 si 70%.

La acest program participa majoritatea magazinelor din centrul comercial din Baneasa. Mall-ul se afla déjà la a sasea editie de acest gen.

 „Succesul inregistrat de editia de la finalul anului trecut ne-a determinat sa celebram in acelasi stil si sezonul de reduceri. Night Shopping Party este un concept creat si implementat pe piata din Romania de catre Baneasa Shopping City. De fiecare data, oamenii au beneficiat de evenimente speciale si promotii substantiale in sute de magazine din centrul comercial, dar si de posibilitatea de a face cumparaturi pana dupa miezul noptii.”, a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Developments. Programul s-a extins si pentru Carrefour Feeria.

Reducerile practicate sunt intre 50 si 70%, iar in plus, acum clientilor le sunt oferite vouchere cadou de diferite valori, plus spectacole cu suprize si tombole cu premii. Shopping la reduceri si divertisment.

Primele programe de acest gen au fost incepute in perioada sarbatorilor de iarna, cand retailerii, probabil de teama ca vor ramane cu marfa pe rafturi au gasit metoda de a prelungi programul centrelor comerciale si de a atrage clienti. Se pare ca romanii s-au inghesuit la cumparaturile de noapte, unii poate si din lipsa de timp, asa ca, centrele comerciale continua aceste programe si acum. Desi la inceput, nu toti chiriasii din mall participau, acum numarul lor este in continua crestere, datoria succesului programelor.

TABEL EXTRA REDUCERI

 

BRAND

OFERTÄ‚

TRIUMPH

50% reducere la 5 linii de lenjerie

OPTIPLAZA

Bijuterie cadou pentru ochelari sau rame cumpărate

CAVALIERE

70% LA COLECÅ¢IA DE TOAMNÄ‚/IARNÄ‚

 NINE WEST

Extra 10% +50%=60%

LA SENZA

Extra 10%+40%=50%

+ IT

Extra 10% +50%=60%

MARINA RINALDI

Extra 10% +60%=70%

MAX MARA WEEKEND

Extra 10% +50%=60%

SABON

30% discount pentru cumpărături de 100 lei

THE BODY SHOP

10% la toate produsele