"Continuam sa ne extindem cu un ritm alert, conform planificarii si avem toate motivele sa consideram ca de luna viitoare Profi va deveni clar cea de a doua mare retea de retail modern din Romania. Alimrom este fosta retea Alimentara din Cluj si, cand aceste magazine vor fi inaugurate, vom avea 11 unitati Profi in acel oras", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al Profi, Pawel Musial.

Profi a deschis miercuri un nou magazin in Bucuresti, in sectorul 5, cu o suprafata de 703 metri patrati, ajungand astfel la o retea de 156 de magazine.

Prin preluarea magazinelor Alimrom, care ar putea trece sub brandul Profi pana in lun mai, reteaua Profi va trece de 160 de magazine.

In prezent, Profi se afla pe locul trei intr-un top al retailerilor care activeaza pe plan local, dupa Mega Image, care are o retea de 203 magazine, si Lidl, cu 158 de magazine.

Potrivit unor declaratii anterioare, compania, detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors, are in plan deschiderea a circa 40 magazine noi in acest an.