Discounturile depasesc in unele cazuri si 90 la suta, iar comerciantii se asteapta sa aiba cele mai mari vanzari de pana acum intr-o singura zi: 500 de milioane de lei.

Cateva magazine online au dat startul reducerilor putin mai devreme, insa numai pentru utilizatorii care comanda produsele prin intermediul unei aplicatii.

Intr-un depozit, de exemplu, sunt 500 de mii de articole de imbracaminte, de femei barbati si copii, de la peste 1000 de branduri, pe care dupa miezul noptii le veti putea cumpara chiar si cu 10% din pretul initial.

La fel de cautate sunt si produsele deja consacrate de Black Friday. Tableta de 100 lei, smartphone la 170 de lei, laptop performant la 499 lei si chiar si un televizor 4k la 2000 lei. Pe langa acestea se mai adauga lopeti pentru zapada, freze pentru zapada si un generator de 800 de lei.

Febra chilipirurilor a cuprins si piata produselor premium. Vor fi reduceri substantiale la camere foto sau echipamente si sisteme audio. Cartile si jucariile sunt, iarasi, hituri de Black Friday. O categorie extrem de vanata o reprezinta ceasurile. Reducerile comerciantilor online merg pana la 60%. Cu putina rabdare, puteti gasi pe internet seturi de gatit la preturi reduse. Dar si ciocolata sau ceaiuri.

Magazinele si-au dublat stocurile de anul trecut. Este posibil ca anul acesta sa se vanda, intr-o singura zi, produse in valoare de o jumatate de miliard de lei. Doua sute de camioane vor pleca zilnic din depozite, in prima saptamana, ca sa livreze la timp toata marfa.

Pe www.stirileprotv.ro gasiti topul celor mai interesante oferte de BlackFriday si informatii in timp real despre desfasurarea celui mai mare eveniment annual din retail.