Peste 33.000 de vizitatori pe zi trec pragul centrului comercial Auchan Titan. Suprafata inchiriabila este de 44.730 mp, iar cea construita, de 96.560 mp, si deserveste zona de sud-est a Bucurestiului. 

Unii dintre cei mai importanti retail-eri sunt prezenti aici, in plus, centrul comercial ofera si un cinematograf cu sapte ecrane.

Odata cu achizita centrului comercial Auchan Titan, totalul suprafetei inchiriabile de retail in Bucuresti a NEPI ajunge la 184.470 mp.

"Ne urmam planurile de crestere si dezvoltare in Europa Centrala si de Est, in care Romania are una dintre cele mai interesante piete de real-estate. Focusul nostru, prin prisma investitiilor pe termen lung si al profitabilitatii, a fost si ramane retail-ul. Astfel, prin achizitia centrului comercial Auchan Titan, ne consolidam pozitia dominanta in Romania", a declarat Alex Morar, CEO NEPI.

Centrul Comercial Auchan Titan a avut doua etape de dezvoltare, prima fiind deschiderea hypermarket-ului Auchan si a galeriei adiacente in 2007. A doua etapa a fost definitivata in 2009 prin dezvoltarea unor spatii adiacente destinate retail-ului de fashion si divertismentului.