Dintre acestea, zece au fost redeschise sub brandul Mega Image, unitatile avand suprafete intre 145 si 504 metri patrati, iar opt sub brandul Shop&Go, cu suprafete intre 47 si 218 metri patrati. 

Prin integrarea magazinelor Angst, Mega Image detine in prezent o retea de 392 locatii. 

"Ne-am consolidat reteaua de magazine pentru a oferi in final consumatorilor nostri din Bucuresti, Otopeni si Buftea o gama variata de produse de calitate, la un pret competitiv", afirma Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania. 

In august, grupul belgian Mega Image a anuntat ca a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reteaua Angst, dupa ce compania locala s-a retras dintr-o colaborare cu Carrefour, pentru a se concentra pe domeniului propriu de expertiza - productia de carne procesata. 

Ulterior, Consiliul Concurentei a aprobat preluarea a doar 19 magazine Angst de catre Mega Image. CC a constatat ca preluarea celor 20 de magazine poate conduce la consolidarea pozitiei puternice a Mega Image din zonele centrale ale Bucurestiului. Astfel, zonele pentru care institutia si-a exprimat ingrijorarile de ordin concurential, respectiv reducerea posibilitatilor de alegere ale consumatorilor, sunt Amzei, Academiei si Perla. Ca urmare, Mega Image a renuntat la achizitionarea magazinului Angst Perla, prin incheierea unui act aditional la contractul de vanzare-cumparare. 

Mega Image estima venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine, care au fiecare suprafete totale intre 90 si 750 metri patrati. 

Grupul Angst a fost infiintat in 1990, fiind o investitie romano-elvetiana. Firma este controlata de Sorin Minea, care detine 60% din actiuni, restul de 40% fiind impartit in mod egal intre Liudmila Minea si Bernadette Martha Maria Wyrsch-Angst.

Angst detine trei fabrici, la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate), Salsi Sinaia (produse crud uscate) si Videle (procesare a laptelui). 

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, prezent in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara. Retailerul detine magazine sub marcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB COOL FOOD (1) si Mega Drive (1).