Potrivit sursei citate, extinderea a fost atât în oraşe noi, zone urbane puternice, cât şi în zonele în care are deja prezenţă, care au fost astfel consolidate.

Mega Image a intrat anul trecut pe pieţe noi, precum Oradea şi Sibiu, şi şi-a consolidat prezenţa în alte oraşe, precum Iaşi, prin inaugurarea a 12 noi magazine pe tot parcursul anului.

Dintre cele 89 de magazine inaugurate în 2020, 20 au fost deschise la finalul anului, în luna decembrie, în cele mai importante centre urbane din ţară precum: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Prahova şi Ilfov.

"Vom continua să investim în expansiune, să fim aproape de comunităţi, să asigurăm locuri de muncă în mai multe oraşe din ţară şi să oferim soluţii performante digitale şi experienţe noi la cumpărături. Chiar dacă este în continuare un context dificil pentru noi toţi, vom continua să ne dezvoltăm în acelaşi ritm şi vom prioritiza siguranţa tuturor, de la colegii din echipă la clienţi şi parteneri", spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Totodată, Mega Image şi-a extins portofoliul de marcă proprie prin branduri noi, Nature's Promise, cu o varietate de produse din ingrediente naturale, şi Perla, cu o selecţie de cafea care reuneşte arome din lumea întreagă.

În prezent, reţeaua Mega Image include 854 de magazine, dintre care 386 sunt format Mega Image şi 468 Shop&Go.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 854 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.