Cele trei magazine din Bucuresti se gasesc in zona Ion Mihalache (in apropierea Ambasadei Rusiei la Bucuresti), in zona Unirii - Piata Sf. Vineri si in zona Mosilor - intersectia cu bdul. Dacia.

Potrivit Ziarului Financiar, compania din Rusia vrea sa mai deschida inca cinci magazine pana la sfarsitul anului, urmand modelul aplicat in Bulgaria. In tara vecina, compania a intrat in urma cu cinci ani si a ajuns in prezent la 25 de magazine.

Potrivit Nataliei Frol, managerul operatiunilor locale ale Berezka, afacerea este deţinută de omul de afaceri rus Victor Bakurevich, de profesie avocat, care traieste acum in Bulgaria.

Potrivit site-ului de prezentare, in magazinele Berezka se gasesc produse specifice din bucataria ruseasca, de la conserve, peste, mezeluri si dulciuri, pana la binecunoacuta vodka ruseasca.

Compania a publicat pe pagina de Facebook si un anunt de angajare pentru romanii care vor sa lucreze in magazinele Berezka. Acestia trebuie sa fie conoscatori ai limbii ruse si a bucatariei si produselor traditionale rusesti, sa aiba experienta in lucrul la casa de marcat si in relatiile cu publicul si sa aiba abilitati de comunicare foarte bune.

Potrivit anuntului, “reteaua de magazine este in continua dezvoltare si de aceea cauta candidati pentru postul de vanzator-consultant.”

Detalii pe site-ul companiei si pe pagina de Facebook.