Magazinul online ofera clientilor o gama larga de produse de imbracaminte si accesorii, atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii. Totodata, sunt disponibile si accesorii pentru casa in categoria H&M Home.

Livarea produselor cumparate online este gratuita pana pe 19 aprilie, retailerul oferind si alte promotii pentru a-si fideliza clientii.

"Este un pas important in ceea ce priveste dezvoltarea ofertelor noastre si extinderea prezentei H&M Romania pe mai multe canale de vanzare. Pe langa cele 38 de magazine, clientii H&M din Romania beneficiaza acum, o data cu lansarea magazinului online, de o experienta de cumparaturi completa, atat prin extinderea cu un nou canal de vanzare, cat si prin completarea si imbogatirea gamei de produse oferite", a declarat Ralf Wein, Country Manager H&M Romania.

Vanzarile retailerului suedez de imbracaminte Hennes & Mauritz (H&M) in Romania au crescut cu 55% in primul trimestru al anului fiscal 2015, la 384 de milioane de coroane suedeze (41,2 milioane de euro) de la 248 de milioane de coroane (26,6 milioane de euro) in acelasi interval al anului trecut, a anuntat recent compania.

In lei, H&M Romania a raportat o crestere de 45% a veniturilor din vanzari in perioada decembrie 2014-februarie 2015, se arata intr-un raport publicat marti de companie.

La finalul lunii februarie, retailerul suedez avea 38 de magazine in Romania, in conditiile in care in primul trimestru fiscal nu a deschis niciun magazin.

Vanzarile H&M (incluzand TVA) la nivel mondial au crescut cu 25% in primul trimestru fiscal, la 46,8 miliarde de coroane (5 miliarde de euro), in timp ce profitul net a urcat cu 36%, la 3,6 miliarde de coroane (386,5 milioane de euro).

Vanzarile H&M in Romania au crescut cu 43% in anul fiscal 2014, incheiat pe 30 noiembrie, la 1,28 miliarde coroane suedeze (138 milioane euro) de la 893 milioane coroane suedeze (101 milioane euro) in 2013.

Grupul H&M a fost fondat in Suedia in 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm. La sfarsitul lunii februarie, H&M avea 3.551 magazine pe circa 50 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza.