Potrivit firmei de consultanţă imobiliară JLL, în incinta centrului comercial a fost deschis cel mai mare supermarket Auchan din România, pe o suprafaţă de 3.600 metri pătraţi.

Lucrările de modernizare au constat în îmbunătăţirea aspectului general al centrului comercial, cu accent pe suprafeţele commune.

”Odată cu deschiderea supermarketului Auchan, în luna septembrie, am finalizat şi prima parte a lucrărilor de modernizare. Treptat, prin măsurile strategice pe care le implementăm, transformăm centrul comercial într-o destinaţie adaptată nevoilor şi standardelor consumatorilor din zonă. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, căutăm cele mai bune soluţii, astfel că spaţiul ocupat de Happy Gym a fost preluat de cel mai mare operator autohton de centre de fitness - Stay Fit şi de asemenea avem în amenajare, la etajul 1, 1.000 mp pentru servicii medicale. Astfel, gradul de ocupare a Liberty Center, reprezentând contracte semnate, a ajuns în aceasă lună la 91%”, a declarat Corina Stamate, center manager JLL Romania, potrivit News.ro.

Supermarketul Auchan are o suprafaţă de vânzare de 2.500 metri pătraţi şi oferă 14.000 de produse alimentare şi nealimentare. Noul centru Stay Fit Gym, al şaselea din cadrul reţelei, are 1.500 de metri pătraţi şi cuprinde o sală de forţă, un studio de aerobic modern, o sală de cycling, dar şi vestiare individuale şi saună.

“Estimăm că centrul comercial va înregistra o creştere a traficului cu cel puţin 30% ajungând la 13.000-14.000 pers/zi, care va fi datorată deschiderii Auchan şi noilor schimbări din centru. Din punct de vedere al gradului de ocupare, aşteptările noastre sunt de a atinge pragul de 95% până la finele anului”, a adăugat Corina Stamate.

Auchan este unul dintre cele mai importante lanțuri de retail din România, cu peste 30 de hipermarketuri. Retailerul are în România circa 10.000 de angajaţi şi a înregistrat o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro în 2016.