Astfel, potrivit unui comunicat al companiei, venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine crește la 2.800 lei brut pe lună, suma incluzând atât tichetele de masă, cât și tichetele cadou oferite de Crăciun și de Paște. Noua creștere salarială va intra în vigoare începând cu data de 01.03.2018.

Potrivit companiei, în funcție de vechime, venitul unui lucrător comercial poate depăși suma de 6.500 lei brut, cu sporuri și tichete de masă incluse.

Alte beneficii pe care le au angajații retailerului sunt asigurările voluntare de sănătate, ajutoarele în bani și zilele libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, discounturile în cadrul programelor desfășurate cu parteneri agreați (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare și petrecere a timpului liber, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție) sau mai multe zile de concediu de odihnă.

Retailerul german Kaufland are peste 1.250 de magazine în șapte țări din Europa, din care 116 magazine sunt în România.

Kaufland România a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top, acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda și se regăsește, din 2014, în top “100 cei mai doriți angajatori” din România, potrivit studiului “European Graduate Barometer”, realizat de institutul Trendence din Germania.