Peste 18.000 de produse, din toate categoriile listate în site, vor beneficia de cele mai mari discounturi oferite în acest sezon, de până la 70%. Clienţii din Bucureşti pot opta pentru ridicarea comenzilor din showroom-ul evoMAG şi pentru livrare în 3 ore, pentru produsele aflate în stoc.

“Lichidările de stocuri sunt printre cele mai de succes campanii de reduceri şi sunt aşteptate cu interes de clienţii noştri, care au ocazia să facă achiziţii însemnate la cele mai bune preţuri din sezon. Ne aşteptăm ca Winter Black Friday să fie cel mai mare eveniment de reduceri al acestui sezon de iarnă, atât pentru clienţii evoMAG, care pot cumpăra produse din toate categoriile listate în site, cu cele mai mari cu discounturi, cât şi din punctul de vedere al vânzărilor înregistrate. În mod obişnuit, o campanie de reduceri organizată pe evoMAG.ro generează o creştere medie a vânzărilor cu 30%, faţă de o perioadă obişnuită”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG, într-un comunicat presei.

Clienţii evoMAG vor putea cumpăra, în campania Winter Black Friday, componente PC cu reduceri de până la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de încălzire de la 55,99 lei, fiare de călcat de la 69,99 lei, maşini de spălat de la 799 lei.

O reducere importantă o va avea smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va putea fi achiziţionat la preţul de 2.699 lei, clienţii beneficiind de un discount de 23%.

Pe fondul unui apetit crescut pentru achiziţii de produse dedicate activităţilor sportive, specific începutului de an, o categorie vedetă a campaniei va fi Sport&Fitness - cu reduceri de peste 50%. Clienţii evoMAG vor putea cumpăra, astfel, căşti de alergare cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% şi biciclete Pegas cu 30% reducere.

evoMAG oferă, prin intermediul partenerilor, multiple soluţii de finanţare dedicate campaniei Winter Black Friday, precum 12 rate fără dobândă prin Card Avantaj, 18 rate fără dobândă prin Banca Transilvania, extra reducere de 10% la creditul online de la Credius şi o dobândă de 18%, redusă de la 34,8%, cât este în mod obişnuit, la creditele realizate prin TBI Credit.

Magazinul online evoMAG comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor. evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătraşcu, care ocupă, în continuare, poziţia de director general.