Conform unui comunicat al companiei, clădirea recent finalizată este închiriată integral unui nou magazin de tip cash&carry, denumit "Noi". Doraly ajunge astfel la o suprafaţă comercială închiriabilă de circa 95.000 mp, dezvoltată pe un teren cu o suprafaţă de circa 280.000 mp.

Prin deschiderea magazinului "Noi", ponderea segmentului cash&carry creşte la 50% din suprafaţa comercială, transformând astfel Doraly în parcul cu cea mai mare suprafaţă destinată acestui tip de magazine. Restul suprafeţei este ocupată în prezent de magazine angro şi retail, depozite şi birouri.

"Suntem entuziasmaţi să găzduim în Doraly un nou brand românesc aflat la început de drum. Acesta îndeplineşte toate premisele pentru a deveni o ancoră comercială, atât datorită gamei variate de produse la preţuri accesibile, cât şi a spaţiului comercial modern şi uşor accesibil clienţilor. Strategia de dezvoltare a Doraly Expo Market are la bază extinderea suprafeţei comerciale în scopul diversificării categoriilor de produse, prin atragerea comercianţilor interesaţi de modelul de business multichannel şi care oferă produse la preţuri foarte accesibile, care scad odată cu creşterea cantităţii comandate, de această facilitate beneficiind şi cumpărătorii online, pe platforma doraly.ro", a declarat Gheorghe Iaciu, fondator Doraly.

Poziţionat pe DN2 şi în imediata proximitate a şoselei de centură, în Afumaţi, Expo Market Doraly atrage un mix unic de consumatori, de la micii comercianţi care se aprovizionează de la magazinele angro, la consumatorii finali care sunt atraşi de magazinele de tip cash&carry şi retail. Traficul înregistrat anual este de peste 3 milioane de vizitatori.

Înfiinţat în 1993, Doraly Expo Market este primul parc comercial angro specializat în produse alimentare şi non-alimentare din România. Dezvoltat pe o suprafaţă de teren de 280.000 de metri pătraţi, pe ambele părţi ale Şos. Bucureşti - Urziceni, în Afumaţi, judeţul Ilfov, Doraly dispune de 38 de pavilioane moderne, cu o suprafaţă totală închiriabilă de circa 95.000 mp şi aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subteran.

Parcul comercial găzduieşte peste 420 de producători, importatori şi distribuitori şi o gamă variată de peste 550.000 de produse, de la alimente la detergenţi şi cosmetice, îngrijire personală, decoraţiuni, instalaţii electrice, instalaţii şi obiecte sanitare, electronice şi electrocasnice, articole de menaj, jucării, birotică şi papetărie.