Noul magazin a fost construit pe un teren cu o suprafaţă de aproximativ 59.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii în valoare de 29 de milioane de euro şi este cel de-al şaptelea magazin Dedeman din Bucureşti şi al doilea din sectorul 6.

Magazinul are o suprafaţă construită de peste 18.000 metri pătraţi, 220 de angajaţi şi peste 45.000 de produse disponibile la raft, se menţionează în comunicatul Dedeman.

Interiorul magazinului include şi o expoziţie de mobilă, una de gresie, faianţă şi mobilier de baie, precum şi două sere cu climă controlată şi o pergolă.

În exteriorul magazinului au fost amenajate 631 de locuri de parcare, dar şi spaţii verzi desfăşurate pe o suprafaţă de peste 17.500 de metri pătraţi, potrivit comunicatului.

Pe acoperişul magazinului Dedeman Ghencea au fost montate panouri solare ce produc energie electrică destinată consumului de curent electric al unităţii. În prezent, 26 dintre magazinele Dedeman beneficiază de energie electrică solară.

Magazinul din Ghencea pune la dispoziţie şi 4 staţii duble de încărcare a maşinilor electrice, unde pot fi încărcate simultan până la 8 maşini.

Unitatea din Ghencea reprezintă cel de-al treilea magazin deschis de Dedeman în acest an. După inaugurarea acestuia, Dedeman va avea o reţea de 53 de magazine la nivel naţional.

Dedeman se prezintă drept lider naţional în comerţul cu materiale de construcţii şi cu obiecte de amenajări interioare, compania având doar capital românesc.