De la Inca Kola, o bautura cabogazoasa care se vinde in special in America de Sud, si Samurai, o bautura energizanta disponibila in Asia, si pana la Vita, o bautura din fructe comercializata in Africa si BonAqua, o apa minerala care se vinde pe patru continente, produsele Coca-Cola se regasesc in toate colturile lumii.

Iata mai jos cateva dintre aceste produse:

1.Inca Kola – comercializata in special in Peru, dar si in alte tari din America Centrala si de Sud, este o bautura dulce cu gust de guma de mestecat si de portocale.

2.Mare Rosso – este o apa tonica ce se gaseste in Spania.

3.Roemerquelle – este o apa mineral pe care Coca-Cola o comercializeaza in Austria.

4.Love Body – este un ceai rece obtinut dintr-o varietate de ceai chinezesc si care contine si fibre dietetice. Se vinde in Japonia.

5.Fioravanti – se vinde in Ecuador si este o bautura energizanta destinata, in special, tinerilor.

6.Minute Maid Fruit Solutions – este un suc de fructe 100% natural, fara adaos de zahar, care se comercializeaza in Canada.

7.Kuat – se vinde doar in Brazilia si a fost creata special pentru bautorii de guarana (planta traditionala, care contine o substanta cu proprietati asemanatoare cofeinei).

8.La Vuelta – este o bautura produsa special pentru pietele din Mexic si Argentina, care se aseamana cu bautura traditionala mate (ceai traditional specific tarilor sud-americane).

9.Nordic Mist – este o apa tonica, ce se vinde in mai multe tari, printre care Chile, Spania si Belgia.

Sursa: www.coca-cola.com