"Aproximativ 750.000 de tineri intră pe piaţa muncii în fiecare an", a declarat Alexandre Bompard, pentru postul de radio RTL, referindu-se la muncitori cu vârsta de până la 25 de ani.

"Aceştia au întotdeauna dificultăţi în a-şi găsi un loc pe piaţa muncii. În acest an, pentru cei pe care îi denumim 'Generaţia COVID', este extrem de complicat. Uşile sunt închise pentru că multe companii se confruntă cu dificultăţi", a apreciat directorul general de la Carrefour, potrivit Agerpres.

"Noi suntem cel mai mare angajator privat din Franţa. Nu putem sta cu mâinile încrucişate", a subliniat Bompard. "Am decis că vom angaja 15.000 de tineri anul viitor, cu 50% mai mult decât de obicei, şi vreau ca 50% din aceşti tineri să provină din cartierele defavorizate", a adăugat el.

Carrefour are 321.000 de angajaţi la nivel mondial, dintre care 105.000 în Franţa.

În România, Grupul Carrefour oferă clienţilor săi multiple posibilităţi de a face cumpărături, atât în cele peste 370 de magazine din ţară, cât şi prin portalul unic www.carrefour.ro şi platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play şi App Store, în 24 de oraşe.