Potrivit companiei, care citeaza un studiu realizat de Mednet, peste 60% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani declara ca cel mai des utilizat serviciu de plata este cel cash (prin ramburs).

"Prin noul serviciu de plata cash (ramburs), am dorit sa oferim clientilor nostri optiunea de a alege varianta de plata care le satisface cel mai bine nevoile", a declarat, intr-un comunicat, Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour Romania.

Carrefour-Online.ro cuprinde o gama de peste 15.000 de produse din categorii precum cele alimentare si de larg consum, electrocasnice si IT&C.

Retailerul a lansat oficial magazinul online in iulie anul trecut. Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si localitatile limitrofe, cu livrarea la domiciliu. Comanda minima este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare.

Carrefour Romania detine o retea de 149 magazine dintre care 25 hipermarket-uri Carrefour, 79 supermarket-uri Market, 44 magazine de proximitate Express si un magazin online. Retailerul este parte a grupului francez Carrefour, care detine peste 9.900 de magazine in 33 de tari.