Publicatia Business Insider scrie ca sefii McDonald's pregatesc schimbari in strategia lantului. Jurnalistii americani vorbesc, printre altele, despre schimbari in meniurile pentru micul dejun si remodernizarea restaurantelor. Iata cateva posibile modificari:

1. Meniurile McDonald's de astazi (2014) s-au modificat in proportie de 75% fata de cele din 2004, iar sefii lantului se gandesc serios sa revina la modelele de baza.

2. In viitorul apropiat, modelul de business s-ar putea apropia tot mai mult de unul tip cafenea. De exemplu, in martie, restaurantele McDonald's din Statele Unite au oferit clientilor cafea gratuita (McCafe), potrivit Business Insider. Analistii sustin ca miscarea face parte dintr-o strategie internationala de a se apropia tot mai mult de concurentul sau Starbucks. Drept urmare, McDonald's ar putea vinde mai multe sortimente de cafea in viitor.

3. Lantul ar putea include in urmatorii ani mai multe fructe, legume si salate in meniurile sale, tocmai pentru a-si mai “spala” din imaginea de brand care produce mancare nesanatoasa.

4. Meniurile pentru micul dejun ar putea fi disponibile si dupa ora 10:30, lucru care nu se intampla in prezent. CEO-ul companiei a declarat, la un moment dat, ca i-ar placea ca meniurile de mic dejun sa fie disponibile oricand.

5. Restaurantele lor se vor apropia tot mai mult de stilul Starbucks.

6. Clientii isi vor putea personaliza burgerii in functie de preferinte.

7. Lantul ar putea folosi ingrediente mai calitative, scrie Business Insider.

8. Meniul de 1 dolar ar putea include mai multe produse decat acum. Ca de exemplu, un burger mai ieftin, o salata
sau un sandvis cu pui.

9. Lantul va pune mai mult accent pe imbunatatirea relatiilor cu clientii.

10. Clientii vor putea comanda si plati cu ajutorul smartphone-urilor, printr-o aplicatie personalizata.

11. Ar putea include meniuri XXL pentru familii.

Care sunt cele mai bune anvelope de vara