Potrivit ultimei declaratii de avere, postate in iunie anul trecut pe site-ul Primariei Constanta, Radu Mazare detine cate patru procente din doua terenuri in Bucuresti, unul in suprafata de 24,16 metri patrati, iar celalalt de 35,68 metri patrati, achizitionate in 2009. 

Mazare are si 1,7 hectare de teren in Madagascar luat, in anul 2012, in concesiune cu fratele sau Mihai. De altfel, el a fost in mai multe vacante in Madagascar si anuntase ca va merge acolo si de Paste. Mai mult, Mazare spunea ca pe terenul de 1,7 hectare vrea sa construiasca sapte bungalow-uri si un restaurant. 

Are si un apartament in București, construit in regie proprie, in 2013, cu o suprafata de 184,43 metri patrati. 

Radu Mazare mai detine, conform declaratiei de avere, o salupa și o remorca pentru transportul acesteia. El mentioneaza ca nu detine bijuterii sau obiecte de arta si de cult.  Are insa 287.000 de euro cash șsi un card de debit cu 5.000 de euro la City Bank, plus alte doua carduri de credit, la City Bank si la Banca Transilvania, dar fara cash colateral. 

Radu Mazare este actionar sau asociat si are imprumuturi la mai multe societati comerciale: SC Sigma Trading SA Constanta, SC Ideea Contrast SRL Constanta, SC Comtext SA Constanta, SC Xenoti SRL Constanta, SC Conpress Group SRL Constanta si SC Royal Distribution Services SRL. 

De asemenea, are si un imprumut de 600.000 de euro acordat unei persoane fizice - Ioanis Poulos Skantzikas. 

Radu Mazare a mentionat, de asemenea, ca a realizat, in calitate de primar al Constantei, un venit de 33.909 lei, dar si o "vanzare de actiuni contract in rate", catre Enterprises Inc of Monrovia Grecia, contra sumei de 60.000 de euro. 

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti noapte, pentru 24 de ore, de catre procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA, urmand ca edilul sa fie prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva.  Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale "Henri Coanda", pentru a o ajuta pe aceasta sa castige licitatia si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului.