"Mi se pare o intrare mult prea timpurie in campania prezidențiala din partea dansilor. (...) Daca suntem impreuna in aceasta campanie, de ce incepi campania pe spatele meu, PSD? (...) Pentru ce il ataci pe Victor Ponta, in urma cu o saptamana, folosind epitete pe care ... eu am crezut ca strict Traian Basescu foloseste astfel de chestiuni. De ce ma ataci pe mine? (...) Ataci primele personalitati din PSD ca popularitate si dupa aceea astepti ca cineva sa iti puna pe tava partidul. Trebuie sa castigi publicul PSD", a spus Mircea Geoana, la Digi24, transmite Mediafax.

Geoana spune ca e prea devreme pentru a incepe campania pentru alegerile prezidentiale din 2014, in conditiile in care Romania are nevoie de stabilitatea majoritatii aflate la guvernare. 

"E mult prea devreme si cred ca domnul Antonescu face o greseala atacand liderii PSD, crezand ca asa poate sa castige alte categorii de public. Pana una-alta, publicul PSD este cel mai numeros din tara si, daca l-ai pierdut, adio sanse la prezidentiale!", a avertizat senatorul. 

Mircea Geoana crede ca misiunea lui Crin Antonescu este cu atat mai dificila, cu cat stanga nu are un candidat propriu la Presedinție, iar candidatul USL va trebui sa convinga votantii PSD.