Iata care sunt cele mai bune optiuni de luat in considerare in acest moment

Pentru cei mai multi oameni, Iphone 5 ramane cea mai buna alegere. Ai garantat cele mai bune aplicatii inaintea celorlalti, dar si update-uri periodice de software. 

Potrivit celor de la Business Insider, One, varful de gama de la HTC, este cel mai bun telefon cu Android care poate fi cumparat. Printre atuurile sale se numara design-ul metalic, ecranul HD de 4,7 inci si ultima versiune de Android.  

Google Nexus 4, realizat de LG, este urmatorul pe lista. Singurul dezavantaj este lipsa conexiunii 4G.  

Samsung Galaxy S4 a beneficiat de o campanie agresiva de promovare, dar review-urile ulterioare nu i-au acordat foarte multe puncte. Una dintre nemultumirile utilizatorilor se refera la carcasa din plastic, in timp ce majoritatea producatorilor au inceput sa foloseasca metal pentru smartphone-uri.  

HTC Droid DNA, un telefon realizat de HTC in colaborare cu Verizon, vine cu un ecran full HD de 5 inci.  

Tot de la HTC, Windows Phone 8x este cel mai bun telefon cu sistem de operare Windows care exista astazi pe piata. Prezinta majoritatea avantajelor si caracteristicilor din Nokia Lumia 920 si 928, dar intr-un ambalaj mai subtire.  

LG Optimus Pro este de fapt o phableta, probabil cea mai buna din categoria ei. Are un ecran de 5,5 inci, mai clar decat cel al Galaxy Note II, si este si mai ieftin decat acesta.  

Galaxy Note II este tot o phableta si reprezinta propunerea Samsung pentru aceasta categorie. Pentru cei pe care nu ii deranjeaza dimensiunea mare a ecranului, poate reprezenta o varianta de luat in calcul.  

Lumia 920 si 928, varfurile de gama ale Nokia, seamana destul de mult intre ele, usoare diferente observandu-se doar la partea de design.  

BlackBerry Z10 este primul telefon al companiei pe care ruleaza propriul sistem de operare al acesteia, BlackBerry 10. Sistemul de operare este destul de bun, conform criticilor, insa selectia aplicatiilor disponibile este dezamagitoare, comparativ cu rivalii de la iPhone si Android.  

Samsung inca are vanzari bune pentru varful de serie de anul trecut, modelul Galaxy S III. Telefonul este aproape identic cu recent lansatul S4, cu diferenta ca are ecranul cu o idee mai mic iar carcasa este putin mai groasa.  

Desi se apropie de ce-a de a patra aniversare, iPhone 4S este inca destul de cautat, datorita pretului mai redus fata de iPhone 5, si a multitudinii de aplicatii disponibile de la Apple.  

BlackBerry Q10 este primul device cu tastatura fizica pe care opereaza sistemul propriu al companiei, BlackBerry 10. Sunt insa putine aplicatii disponibile pentru el, iar dimensiunea ecranului este destul de mica.