Samsung Galaxy S3, care s-a lansat la sfarsitul lunii mai a acestui an este cel mai bine vandut telefon care functioneaza pe baza sistemului de operare Android. Zvonurile care preced aparitia pe piata a succesorului sau au inceput deja sa se raspandeasca, insa Samsung a infirmat lansarea acestuia la conferinta anuala pentru tehnologie, care are loc in Las Vegas in luna ianuarie.

Specificatiile pentru noul model nu au fost dezvaluite in totalitate, insa unul dintre directorii companiei au confirmat numele de S4. Desi Samsung a anuntat in urma cu putin timp aparitia display-urilor flexibile, noua tehnologie nu va fi inca introdusa in productia de masa.

Telefonul se poate lauda insa cu un display HD si cu o camera de 13 megapixeli. Incarcarea wireless si folosirea acestuia pe post de card bancar (prin apropierea de POS) sunt si ele printre caracteristicile asteptate de catre utilizatori.

Samsung ar putea sa faca anuntul cu privire la momentul lansarii inaintea Congresului Mondial de Telefonie Mobila de la Barcelona, din februarie. Cel mai probabil insa, telefonul nu va fi lansat inainte de cel de-al doilea semestru din 2013.

Evenimentul organizat de Samsung va avea loc intre 4 si 6 februarie. La conferinta de anul trecut, gigantul s-a axat in schimb pe divizia sa de televizoare si tablete, asa ca, in lumina succesului ultimului iPhone de la Apple, multi analisti asteapta o replica pe masura din partea producatorului sud-corean.