Interactive Central and Eastern Europe Festival (ICEEfest) a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie si se va desfasura la Grand Cinema&More, din cadrul Baneasa Shopping City, pe 12 si 13 iunie, biletele find disponibile la adresa www.iceefest.com.

ICEEfest are si anul acesta o lista impresionanta de companii care au decis sa prezinte tot ce e nou pentru Europa Centrala si de Est.

Viitorul marketingului digital va fi tratat in prima zi de specialisti de laTwitter, Skype, Facebook si Yahoo. In partea a doua a zilei, scena ICEEfest va fi ocupata de reprezentantii unor branduri majore care produc continut online: de la veterani ca Der Spiegel, Forbes sau BBC pana la proiecte care au schimbat regulile jocului, precum UpComing. Tot in prima zi, o sesiune consistenta va fi alocata revolutiei mobile, cu Windows Phone si Shazamin prim-plan.

A doua zi a festivalului va incepe sub semnul creativitatii, cele mai spectaculoase campanii ale anului vor fi prezentate de agentii celebre precum DigitasLBi, SidLee, DDB sau ZOO (parte a Google). Va urma o sesiune dedicata revolutiei in publicitatea online: AppNexus, Xaxis, LiveRail, Vivaki, Mindshare sunt doar cateva din companiile care vor explica ce inseamna automatizarea vanzarii si cum va schimba acest fenomen industria online.

Dupa cateva exemple spectaculoase de a face jurnalism digital prin puterea imaginilor cu Visua.ly, Branderati sau Daily Motion, va urma o jumatate de zi dedicata exclusiv generarii de vanzari online, unde specialistii in e-commerce vor putea afla noutati de la Google, Facebook, Future Candy sau Dynamo.

Prezentarilor de pe scena principala li se vor adauga workshopuri si traininguri aplicate, care vor fi anuntate in curand.
De la ICEEfest nu va lipsi nici partea distractiva, actorul si comediantul britanic Keith Farnan urmand sa intretina atmosfera, iar in agenda ficgureaza si dezbateri amuzante, precum "Viral Movie Night", cu Teo de la Sector 7, premiile IAB MIXX Awards si intalniri ale vedetelor din muzica si comedie cu fanii de pe Facebook.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange.