Cursul dureaza trei luni de zile, o data pe saptamana, after work, intre orele 18:30 – 21:30  

Timp de trei luni, vei afla de la unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in comunicarea digitala cum poti sa obtii vizibilitate si trafic de calitate pe Internet si cum poti sa folosesti mediul virtual ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brandului personal. Vei invata cum sa castigi atentia consumatorilor si mai multi followers pe Internet, care sunt tendintele in marketingul online, social media si advertising digital și vei descoperi care sunt campaniile care au creat buzz pe Internet. 

Bogdana Butnar, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti din industria de online, face parte din echipa Google Romania, in pozitia de Industry Manager. Bogdana are un background profesional consistent in comunicare, advertising si strategie online. Experienta sa ca managing director & head of strategy al MRM Worldwide Romania, brand manager si director de comunicare pentru Rompetrol, strategic planner si head of new business si digital pentru Headvertising si senior strategic planner McCann Erickson, o recomanda ca fiind unul dintre cei mai influenti si respectati oameni de strategie din advertisingul digital.

Bogdana Butnar iti pregateste un curs complet unde vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea succes in mediul online, tcare iti ofera toate raspunsurile si mai mult decat atat: informatii eseniale despre planificarea comunicarii online, online branding si creativitate pe Facebook, Twitter si pe bloguri, performace marketing si social media, strategii smart de promovare si tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare și de monitorizare a campaniilor online.  

Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri in cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de șapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendințe in Moda, make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online si PR.

Dupa trei ani, cinci sezoane si peste 600 de cursanti, platforma de learning continua sa se dezvolte si sa le rezerve cursantilor o experienta din ce in ce mai interactiva si full access la cele mai importante nume din industrie si la profesori de top, cota de popularitate a cursurilor crescand cu fiecare ediție.  

Contact: www.dallesgo.ro