Potrivit anuntului facut in urma votului din plenul reunit al celor doua Camere, din numarul total de 574 de senastori si deputati, au fost prezenti 386.

Din cele 384 de voturi valabil exprimate, 339 de voturi au fost favorabile numirii lui Stelian Tanase ca presedinte al CA al SRTv si 45 "impotriva".

Stelian Tanase a fost numit director general interimar al Televiziunii Romane, de Parlament, la 20 decembrie 2013. Fostul Consiliu de Administratie al TVR, care era condus de presedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Saftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odata cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

Pe de alta parte, membrii comisiilor pentru cultura au avizat favorabil, in unanimitate, nominalizarea lui Ovidiu Miculescu pentru functia de presedinte al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Noul Consiliu de Admnistratie al SRR este format din Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Sararu, Alexandru Ducu Bertzi, Radu F. Alexandru, Alina Stanciu, Demeter Andras Istvan, Alexandra Dumitrascu, Maria Toghina, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doros si Ana Florea, ca membri titulari.