Castigatoarea unui curs de comunicare online, oferit de Universul DallesGO, este Elena Predescu. Felicitari!

Daca vrei sa-ti urmezi pasiunea dupa job sau pur si simplu sa iti dezvolti un talent, poti alege un curs din portofoliul DallesGO. La trei ani de la lansarea pe piata locala, Universul DallesGO, platforma interactiva after work din Capitala, a selectat cele mai interesante cursuri in cele mai interesante domenii ale momentului.

Universul DallesGO este cea mai vizibila platforma de cursuri after work din Bucuresti, atragand cu fiecare generatie de cursanti o comunitate din ce in ce mai mare de young professionals interesati de servicii de training in domeniul industriilor creative.

Art. 1 Organizator

PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare RO 2835636, reprezentata legal prin Anca Nicoleta Budinschi Agachi – Director General si Elena Petre – Director Executiv  

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in intervalul 13 noiembrie – 20 noiembrie 2013, in scopul fidelizarii internautilor de pe site-ul www.incont.ro. Pro TV S.A. isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.incont.ro.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adreseaza tuturor vizitatorilor site-ului www.incont.ro cu domiciliul in Bucuresti si cu varsta de 18 ani implinita la momentul inceperii concursului. Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO si PRO TV S.A. si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

Participarea la campania „Comunicare Online” implica acceptarea ca numele, textele, precum si orice alte materiale audio-video prezentate de participanti sau pe care este imprimata vocea lor, ori este reprodusa infatisarea acestora sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun fel de pretentie de ordin patrimonial fata de Organizator.

Art. 4 Protectia datelor personale

Prin accesarea site-ului www.incont.ro unde se desfasoara concursul „Comunicare Online” si acordarea unui raspuns corect la intrebarea concursului, orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

PRO TV S.A. prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre PRO TV S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

In intervalul 13 noiembrie – 20 noiembrie 2013, vizitatorii site-ului www.incont.ro au sansa sa castige un curs de Comunicare Online, in valoare de 1800 RON (TVA inclus).

Castigatorul va fi selectat dintre cei care raspund corect la intrebarea pusa pe site-ului www.incont.ro, aplicand mecanismul descris in art. 7.

Un user se poate inscrie in concurs de cate ori doreste, capatand tot atatea sanse de a fi desemnat castigator.

In cazul in care participantul desemnat castigator prin mecanismul descris in art. 7 a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat sau nu a trimis copia actului de identitatevalabil in termen de 5 zile lucratoare de la anuntarea castigatorului, acesta este descalificat si va fi desemnat alt castigator.

Administratorii site-ului www.incont.ro isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui participant care foloseste un limbaj neadecvat.

De asemenea, administratorii site-ului www.incont.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Art. 6 Premii

In cadrul acestui concurs se ofera ca premiul un curs de Comunicare Online, in valoare de 1800 RON (TVA inclus). Premiul nu va putea fi schimbat cu contravaloarea lui in bani sau alte produse, ori servicii. Premiul va fi inmanat castigatorului de catre organizatorul concursului.

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Desemnarea castigatorului se va face dupa formula rand()*n, unde „n” este numarul de persoane care au raspuns corect printr-un comentariu la intrebarea concursului. Adica, toti userii inscrisi in concurs sunt introdusi intr-un tabel in EXCEL, fiecare primind un numar in ordinea inscrierii. Intr-o celula de Excel introducem formula random*n (selectand numerele inscrierii in concurs). Formula genereaza un numar aleatoriu de la 1 pana la ultimul participant. Numele din dreptul numarului generat reprezinta castigatorul concursului.

Castigatorul va fi anuntat pe 20 noiembrie pe site-ului www.incont.ro.

Organizatorul va contacta userul desemnat castigator in vederea inmanarii premiului si se va ocupa, de asemenea, de expedierea acestuia catre castigator. Premiul va fi eliberat numai pe baza unui act de identitate, aflat in termenul de valabilitate.

Castigatorul se obliga sa furnizeze Organizatorului o copie dupa actul de identitate (BI/CI, pasaport, emis de autoritatile din Romania) in maxim 5 zile lucratoare de la contactarea acestuia de catre Organizator prin telefon sau email. In caz contrar, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 7.

Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare. Organizatorul nu-si asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea produselor oferite drept premiu.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art.9 Taxe si impozite

Partenerul are obligatia de a calcula, a retine la sursa si a varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premiul acordat, conform art. 77, al. 1 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 10 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului, pe site-ul www.incont.ro, incepand cu data de 13 noiembrie 2013.

Art. 11 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza sediului social al organizatorului.

PRO TV SA
Prin reprezentant legal
Anca Nicoleta Budinschi Agachi
Director General

Elena Petre
Director Executiv