• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Concursul Miss World 2013, castigat de Miss Filipine

Concursul Miss World 2013, castigat de Miss Filipine

Megan Young, Miss Filipine, a castigat titlul de Miss World 2013, in competitia care a avut loc sambata, pe insula indoneziana Bali, informeaza Lexpress.fr.

Tanara in varsta de 23 de ani - a carei tara s-a clasat pe locul al doilea la editia de anul trecut a Miss World - s-a situat pe primul loc, in fata altor cinci finaliste, informeaza Mediafax.
 
Competitia Miss World 2013 a reunit un numar total de 129 de concurente, intre care si Andreea Chiru, Miss World Romania 2013.
 
Megan Young, care s-a nascut in Statele Unite ale Americii, a parasit aceasta tara la varsta de 10 ani si s-a mutat in Filipine. In prezent, studiaza cinematografia si, inca de la varsta de 15 ani, a avut aparitii in filme, show-uri de televiziune si a fost prezentator al unor programe TV. Visul sau este sa treaca in spatele camerei de filmat si sa devina regizor.
 
Pe locul al doilea in comepetitia Miss World 2013 s-a situat Miss Franta, Marine Lorphelin, iar pozitia a treia a fost ocupata de Miss Ghana, Carranzar Naa Okailey Shooter.
 
Cele zece tari care au intrat in finala Miss World 2013 au fost: Filipine, Brazilia, Australia, Franta, Nepal, Marea Britanie, Indonezia, Spania, Jamaica si Ghana.
 
Romania a fost reprezentata in competitia Miss World 2013 de Andreea Chiru, in varsta de 20 de ani, din Braila, in timp ce Republica Moldova a avut-o ca reprezentanta pe Valeria Tsurkan, in varsta de 18 ani, conform site-ului oficial al concursului.
 
In 2012, concursul Miss World a fost castigat de reprezentanta Chinei, Yu Wenxia.

28 septembrie 2013 19:00
Modifică setările cookies