Cu peste 12 ani experienta in advertising, pe doua continente (Europa si America de Sud), in patru tari, cu 60 premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia, Jorg preia conducerea unuia dintre cele mai mari mari departamente de creatie din Romania. 

Alex Badila - managing director, Publicis Romania: "Am cautat un lider care sa aduca o perspectiva noua, viziune si inspiratie. Referintele si experienta internationala, dar, in acelasi timp, cunoasterea pietei romanesti ii ofera lui Jorg o perspectiva unica si valoroasa. Este persoana cea mai potrivita sa valorifice potentialul deosebit al departamentului nostru de creatie si sa duca produsul creativ al agentiei la urmatorul nivel".

Jorg Riommi - Chief Creative Officer, Publicis Romania: "Sunt fericit sa incep acest nou capitol in Romania, alaturi de Publicis. O agentie de top, cu un portofoliu extraordinar, mult talent si potential. Sunt nerabdator sa-mi pun abilitatile si energia la treaba, pentru ca din noua mea pozitie sa pot stimula dezvoltarea de idei eficiente, cu impact masiv pentru brand-urile noastre si chiar ecouri internationale. Intentionez sa intensific integrarea elementelor de PR, digital si social media in tot ceea ce facem pentru campanii relevante, contemporane, care sa corespunda celor mai ridicate standarde internationale. Sunt entuziasmat sa ma aflu intr-un loc ce ma inspira si intr-o piata cu extraordinare oportunitati de a face “great marketing".