„Love Per Square Foot”, debutul regizoral al lui Anand Tiwari, reprezintă primul film indian produs exclusiv pentru streaming şi va avea premiera în prima jumătate a anului 2018, potrivit The Hollywood Reporter, preluat de News.ro.

Filmul este o comedie romantică ce are în centru un cuplu care se căsătoreşte pentru a cumpăra un apartament în Mumbai. Din distribuţie fac parte Vicky Kaushal, debutanta Angira Dhar, Ratna Pathak, Supriya Pathak şi Raghuvir Yadav.

Acesta nu este primul proiect la care Netflix colaborează cu entităţi din India. Împreună cu Red Chillies Entertainment al superstarului Shah Rukh Khan, platforma va coproduce thrillerul „Bard of Blood”. Primul serial original indian, „Sacred Games”, se află în producţie, regizat de Anurag Kashyap („Gangs of Wasseypur”) şi Vikramaditya Motwane.

Netflix a anunțat, la începutul anului, că va lansa și primul sau serial original din Turcia in 2018 pentru abonatii din intreaga lume, productia urmand sa aiba 10 episoade inspirate de istoria si legendele otomane si turcesti, care vor explora istoria culturala a Istanbulului.