Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie ale canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA.

Urmare a acestui fapt, serviciul Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canalele incepand cu 3 ianuarie 2013.

In decursul negocierilor incepute in luna septembrie, ROMTELECOM nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat ROMTELECOM.

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV.",a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.

PRO TV regreta aceasta situatie si isi informeaza telespectatorii asupra alternativelor de receptionare ale canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si Voyo.ro, pentru intreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).

Citeste continuarea pe www.protv.ro.