Astfel, prin aplicatia UberJET, cu o simpla apasare de buton, vor putea ajunge din Bucuresti pana la mare in aproximativ o ora.

Avioane Diamond DA 42 de ultima generatie, puse la dispozitie de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Baneasa si vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, langa Constanta, de unde va fi asigurat transportul pana in Mamaia.

Avioanele UberJET vor pleca de pe Aeroportul Baneasa intre orele 10,30 si 12,00 si vor ateriza la Aeroportul Tuzla in aproximativ o ora de la decolare. Din cauza limitarilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2 kilograme de persoana.

Cursa spre aeroportul Baneasa si transferul de la Aeroportul Tuzla pana in Mamaia vor fi asigurate in acelasi tarif.

Uber este o aplicatie care conecteaza in timp real pasagerii/utilizatorii cu soferii care utilizeaza platforma. In prezent, Uber ofera o alternativa sigura de transport in aproape 400 de orase din peste 65 de tari.

Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, iar, incepand din februarie 2015, Uber este si in Romania, in Bucuresti.

Regional Air Services este o companie aeriana infiintata in 1998, printre primii operatori privati in aviatia romaneasca. Compania detine primul aeroport cu capital integral privat din Romania.