Pachetul "Platesti un loc si merg doi" a fost lansat de catre o agentie din Bucuresti in urma cu cateva zile si deocamdata este valabil doar pentru opt hoteluri de doua stele din Neptun, scrie Gandul.

Astfel, cu 650 de lei (aproximativ 150 de euro), doua persoane pot petrece cinci nopti cu pensiune completa la hotelurile Prahova, Balea, Craiova, Slatina, Romanta, Terra, Caraiman si Clabucet, oferta valabila de pe 3 iulie pana la sfarsitul lunii august.

"Camerele nu sunt prevazute cu aer conditionat si nici cu minibar sau televizor. Este bine ca turistii sa stie dinainte, unii poate au pretentii", explica Marilena Diaconu, directorul executiv al agentiei care vinde aceste pachete turistice.

Separat de oferta recent lansata in Neptun, doua hoteluri din Cap Aurora si Jupiter au un program special numit "Plateste unul, mananca doi", valabil intre 1 si 15 iulie. Beneficiarul mesei gratuite trebuie sa-si achite cazarea, la care nu se aplica reducerea.

Oferte grecesti pentru romani gasesti in Gandul.

 TVA creste, tarifele agentiilor de turism raman neschimbate!

Agentiile de turism membre ANAT nu vor creste preturile la pachetele pentru sezonul estival, dupa majorarea TVA, in conditiile in care cererea din partea turistilor a scazut din cauza crizei. Cu toate acestea, nu este exclus ca unii hotelieri romani sa majoreze preturile.