"Este un prieten al Romaniei si un minunat ambasador al turismului romanesc", a spus Elena Udrea la plecare.

Alteta sa regala iubeste cu sinceritate natura si satele din Transilvania si vorbeste despre asta, ori de cate ori are ocazia. Printul Charles a marturisit ca s-a indragostit iremediabil de peisajele din Transilvania si de oamenii primitori si nu s-a abtinut sa vorbeasca lumii despre aceste comori. Luna trecuta, a aparut intr-un documentar despre Transilvania difuzat de postul britanic Travel Channel. Imaginile uluitoare din muntii nostri te lasa pur si simplu fara grai.

"Impactul este urias pentru ca vorbim de printul Charles, o personalitate pe plan mondial, cu o credibilitate extraordinara, asa ca, in mod evident declaratiile de sustinere si de apreciere pentru natura, pentru patrimonial pe care natura il are insemana enorm pentru tara noastra", a spus Elena Udrea.

Poate si datorita printului anul acesta a crescut cu 10% numarul britancilor care au ales sa ne viziteze tara. "Se simte o schimbare pe piata britanica, iar in special, pe acesta piata sustinerea pe care printul Charles o ofera Romaniei conteaza enorm, ofera o vizibilitate Romaniei si in acelasi timp credibilitate pentru destinatia turistica Romania", a declarat ministrul Turismului.

Intalnirea a fost una privata si a avut loc la invitatia printului. Cei doi au baut desigur un ceai si au discutat si despre Romania pitoreasca. Elena Udrea s-a intalnit  si cu membrii comunitatii romanesti din Londra dar si cu oficiali din domeniul turismului.

Sursa foto: Foxcrawl.com