"Agenţia organizatoare lansează campania "De ziua noastră, e ziua ta", marcând 14 ani de activitate pe care îi împlineşte în luna ianuarie 2021. Destinaţiile care intră în campanie sunt Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai, România, atât pentru vacanţe de vară, cât şi pentru circuite ori sejururi primăvara şi toamna", precizează sursa citată.

În campania aniversară, Hello Holidays oferă reduceri de jumătate din preţul cazării pentru hoteluri selectate din Evia, Tolo, Thassos, Riviera Olimpului, Halkidiki, Tolo şi de de 50% din taxele de aeroport pentru vacanţe în Zakynthos. Pentru sejururi în Bodrum sunt disponibile reduceri de jumătate din preţul biletului pe noua cursă directă cu autocarul. În cazul vacanţelor în Kusadasi şi Marmaris se oferă reduceri de 10-15% peste cele de Early Booking.

"14 ani de activitate au însemnat pentru Hello Holidays inovare continuă pentru a oferi turiştilor cele mai interesante experienţe de vacanţă şi servicii ireproşabile. În 14 ani am deservit peste 140.000 de turişti, am realizat peste 2.450 de curse anual, în 45 de ţări din Europa şi Asia. Am depăşit un an plin de provocări, 2020, şi ne uităm înainte cu multă încredere", declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Noutăţile anului în ceea ce priveşte vacanţele în Turcia, circuitele cu avionul Coasta Lycia - Antalya şi Cappadocia - Antalya, au un tarif fix de 99 de euro + taxe pentru plecările din luna martie. Restul circuitelor marca Hello Holidays au o reducere de 15% în cadrul campaniei, vacanţa în Egipt - Croazieră pe Nil ori în Dubai, de 7%.

Transportul cu autocarul pentru vacanţa de vară pe litoralul bulgăresc costă la jumătate, în timp ce cazarea pe litoralul românesc e mai ieftină cu până la 50%. O mare parte dintre vacanţele incluse în campanie au şi reduceri de Early Booking, până la 28 februarie.

Pentru ofertele din campanie, valabile în limita locurilor disponibile, se achită un avans de 25 de euro, o tranşă de cel mult 30% până la finalul lunii martie şi restul cu 30 de zile înainte de plecare.

Grupul de firme Hello Brands (agenţia Hello Holidays şi Hello Holidays Transport) a înregistrat în 2020 un volum de vânzări de 6,5 milioane de euro, mai redus faţă de 2019, din cauza pandemiei, când a fost de 10,5 milioane de euro.