”Conceptul ‘All Inclusive’ practicat de pensiunile din Deltă diferă de conceptul din Bulgaria sau Turcia, unde ți se oferă mâncare și băutură la discreție și doar atât. În Deltă, alături de cazare și preparate tradiționale ecologice, turiștii beneficiază și de transferuri pe apă, divertisment și excursii”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, unul dintre cei doi cofondatori ViziteazaDelta.ro.

Cofondatorul ViziteazaDelta.ro a mai spus că cei mai mulți dintre românii care au ales să petreacă Paștele și 1 Mai în Deltă călătoresc în general în grupuri de două-trei familii.

Prețurile unui pachet ”All Inclusive” în Deltă pentru Paște și 1 Mai variază între 248 și 439 euro/persoană, iar pachetele includ în general mâncare, băutură, transferuri pe apă, excursii și programe de divertisment specifice zonei: petreceri tematice, precum claca pescărească sau spectacole oferite de diverse ansambluri artistice locale.

”Delta Dunării atrage de la an la an din ce în ce mai mulți turiști români, care și-au petrecut de regulă ultimele vacanțe în destinații externe și acum se întorc să descopere și ceea ce au acasă. Spre uimirea lor, Delta chiar le arată că este una dintre destinațiile de top și că merită toată atenția”, a adăugat Dragoș Cătălinoiu Gociman.

Sezonul turistic din Delta Dunării a început deja la sfârșitul lunii martie, pensiunile din zonele Holbina, Murighiol Dunavățu, Crișan și Sulina având până acum un grad de ocupare de circa 30% în week-end-uri.

Pentru întreg sezonul turistic 2019, numai prin intermediul ViziteazaDelta.ro, de la începutul anului și până în prezent, s-au vândut peste 1.000 de pachete turistice și toate au fost achiziționate în regim ”All Inclusive”. De exemplu, un sejur pe plajele Deltei în luna iunie, care include transport pe apă de la Tulcea la Sulina și retur, cazare 7 nopți la o pensiune de trei margarete, cu masă în regim de demipensiune și trei excursii pornește de la 298 euro/persoană.

Platforma ViziteazaDelta.ro a fost lansată anul trecut, în urma unor investiții de aproximativ 130.000 de euro realizate de cei doi cofondatori, Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu. Lansarea a avut loc cu ocazia Târgului de Turism al României organizat în februarie 2018, ViziteazaDelta.ro fiind prima platformă specializată de prezentare, rezervare și vânzare a unei destinații turistice din România.

Până în prezent, peste 20.000 de turiști au utilizat platforma pentru a cumpăra vacanțe în Deltă, iar principalii clienți sunt reprezentați de familiile iubitoare de natură și de aer curat, precum și de pescarii amatori și profesioniști.

Platforma de booking le oferă vizitatorilor consultanță specializată și acces rapid la reprezentanții permanenți ai agenției care se ocupă de orice fel de probleme pot apărea pe perioada unui sejur.

ViziteazaDelta.ro este specializată în promovarea de pachete turistice integrate, iar în dezvoltarea ei, cei doi antreprenori, Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, au primit consultanță de la MaxiTours, un important tour-operator european.