Operatorul low-cost islandez Wow Air caută două persoane, care să se mute în Islanda și care să călătorească în lume, timp în care să scrie conținut de travel și tipsuri de călătorii pentru site-ul companiei, scrie Thisisinsider.com.

Cei doi norocoși care vor fi aleși în urma campaniei de recrutare vor primi și un salariu lunar de 3.300 euro pe lună pentru a locui în Reykjavik, oraș care va fi punctul de plecare în călătorie.

Aceasta va începe la 1 iunie și se va sfârși pe 15 august, timp în care cei doi trebuie să publice pe blogul operatorului aerian impresii din călătoriile efectuate.

Campania de recrutare WOW Travel Guide competition a fost lansată pe 23 aprilie, iar termenul limită pentru înscrieri este 14 mai. Pe 18 mai vor fi anunțați câștigătorii, iar din 1 iunie începe aventura, a anunțat operatorul.

Citește și: Schimbarea făcută azi-noapte de Tarom. Ce trebuie să știe pasagerii operatorului de stat

Cei doi câștigători vor locui într-un apartament din centrul capitalei Islandei, de unde vor pleca în călătorii în Europa și America de Nord. Printre orașele pe care urmează să le viziteze se numără Barcelona, Los Angeles, Stockholm și New York.

Pe lângă salariul lunar de 3.300 euro, compania mai plătește și transportul, precum și alte tururi organizate în Islanda.

În perioada 1 iunie-15 august, câștigătorii vor trebui să publice fotografii, filmulețe și articole cu sfaturi de călătorie din orașele pe care le vizitează pe o secțiune a site-ului Wow Air, care se numește Travel Guide.

Potrivit regulamentului, cei care vor să participe la selecție trebuie să realizeze un video turistic de maximum 2 minute din orașul în care locuiesc, să-l încarce pe YouTube, unde îl vor numi “WOW air travel guide application”.

Apoi vor completa formularul de pe site-ul campaniei până la data de 14 mai. Cei doi câștigători vor fi anunțați pe 18 mai, pe rețelele de socializare ale operatorului aerian.