Cei care stiu ca, in anumite tari, vara incepe devreme si se incheie tarziu, au batut deja palma. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, numarul de vacante vandute pentru lunile mai si iunie a crescut cu 20%.

Roxana si-a platit o vacanta in Turcia si in curand o sa isi faca bagajele. A dat doar 300 de euro pentru o excursie de 7 zile in Marmaris. Surpriza: a mai primit una, de aceeasi valoare, in Grecia la Halkidiki.

Bonusuri exista si pentru familisti. In Antalya, parintii care au copii pana-n 13 ani nu platesc si pentru acestia cazarea. Si cei care aveau in plan un concediu la vecinii bulgari sunt avantajati. Transportul este gratuit pana in Bulgaria dus-intors.

Urmeaza Spania pe lista posibilelor calatorii. Dupa modelul "Litoralul pentru toti", agentiile ofera acum "Mallorca pentru toti": avionul, transferul, cazarea cu demipensiune, adica mic-dejun si cina la un hotel de 3, stele costa doar 319 euro.

Domnul Paul si sotia sunt deja in Tenerife cu o oferta similara. Impreuna au achitat 900 de euro pentru biletele de avion si cazarea la 4 stele in regim all-inclusive. In plin sezon ar fi platit dublu pentru servicii mai proaste.

Meteorologii spun ca mai avem de indurat ploi si frig, asadar iata un motiv in plus pentru care ati putea alege o vacanta in aceasta perioada. Turistii care au ajuns in statiunile cu litoral din Grecia, Turcia sau Spania se lauda deja cu primul strat de bronz si se bucura de temperaturi de 20-25 de grade Celsius.