BUCURESTI

Asa cum se intampla in fiecare an, Piata Revolutiei va fi si la inceput de 2011 scena celui mai tare eveniment de Revelion.

DJ-ii ProFM George Vintila si Marius Onuc, dar si Sara si Nicolai, gazdele show-ului din acest an, au pregatit niste super invitati pentru romanii aflati in Piata Revolutiei.

Pe scena L!ve Revolution vor urca, incepand cu ora 22:00, fetele de la Lollipop, Alexandra Stan, Anya, Antonia, Trupa Zero, Alex Velea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj si Loredana.

Desi in termometru nu vor fi foarte multe grade, baletul Dansez pentru Tine, coordonat de Edi Stancu, va fi acolo pentru a incinge atmosfera. Romanii care aleg sa-si petreaca Revelionul in Piata Revolutiei vor intra in 2011 sub o ploaia de artificii care va lumina, la propriu, cerul.

O alta petrecere de Revelion in Bucuresti va fi organizata de Primaria Capitalei, in Piata Constitutiei. Cele mai cunoscute trupe romanesti vor urca in noaptea de 31decembrie - 01 ianuarie pe scena din Piata Constitutiei: Mandinga, Directia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf, Andreea Banica si Connect R.

O a treia petrecere de Revelion in Bucuresti este organizata de Centrul Cultural European Sector 6 in Parcul Drumul Tabarei – pe arealul lacului, unde sunt asteptate aproximativ 2.000 de persoane.

BACAU

Un spectacol inedit de lasere si jocuri de artificii va fi organizat in seara Revelionului 2011. Spre deosebire de alti ani, laserele si artificiile vor fi dirijate de pe calculator, pe un fond muzical special.

Concertele vor fi sustinute de Alexandra Ungureanu, Crush, Geo Da Silva si DJ Sergio Morattti. Pentru pastrarea traditiilor populare, invitata speciala a serii de 31 decembrie este Zenaida Bolboceanu, o cunoscuta interpreta de muzica populara din Chisinau, alaturi de Petrica Popa. Petrecerea va incepe la ora 22.00, in Piata Tricolorului, care a fost deja amenajata pentru Sarbatorile de iarna.

TIMISOARA

Primaria Timisoara a pregatit si in acest an un spectacol de Revelion in Piata Victoriei. Cap de afis la petrecere este trupa Sistem, care are in componenta doi timisoreni. In deschidere, vor concerta de la 21.40 urmatoarele formatii: Allyona, Alexandra si DJ Viollet, iar de la 22.40 va canta Celia. La miezul noptii, timisorenii sunt invitati sa urmareasca focul de artificii.

ORADEA

Primaria municipiului Oradea a pregatit oradenilor cateva concerte, cu ocazia Revelionului 2011. Astfel, in 31 decembrie, incepand cu ora 22:00 va avea loc, in parcarea din strada Independentei, un show sustinut de trupa Animal X, urmand ca de la ora 23:00 la 24:00 sa aiba loc un recital Mircea Baniciu. La miezul noptii vor incepe focurile de artificii, care vor marca trecerea dintre ani.

TARGU MURES

Conform primariei Targu Mures, cap de afis la concertul de Revelion care se va organiza in centrul orasului va fi Francesco Napoli, cunoscut pentru piese precum "Marina" sau "Balla Balla". Printre numele care vor evolua pe scena din centrul orasului se mai numara trupa Deep Central, cantaretii de muzica populara Ciprian Istrate si Leontina Pop, precum si Viktor Kiraly - castigatorul concursului Megastar din Ungaria din 2009.

BISTRITA

La Bistrita, Anya si Vank vor canta, in noaptea dintre ani, intr-un concert organizat de primarie in centrul orasului. De asemenea, la miezul noptii, Primaria Bistrita a comandat un foc de artificii si va oferi sampanie celor prezenti la concert.

Toate evenimentele vor avea loc pe pietonalul din centrul istoric al orasului, unde a fost amenajat si Oraselul Copiilor, care are in centru un brad inalt de zece metri.

CLUJ-NAPOCA

La Cluj-Napoca, primaria va cheltui peste 24.000 de lei pentru focurile de artificii din noaptea de Anul Nou, programate sa aiba loc in Piata Avram Iancu, timp de 25 de minute. Iar dupa artificii … vor fi impartite localnicilor si pahare cu sampanie.

Conform biroului de presa din cadrul institutiei, municipalitatea clujeana nu a programat niciun concert de Revelion, din cauza limitarilor bugetare. La focurile de artificii de Revelion din Piata Avram Iancu este asteptat si premierul Emil Boc.

SFANTU GHEORGHE

La Sfantu Gheorghe, in noaptea de Revelion, localnicii se vor putea distra in centrul orasului, participand la un bal de strada, concerte, dar nu vor lipsi nici focurile de artificii. Primaria a anuntat ca vor avea loc doua serii de focuri de artificii, deoarece noul an va fi sarbatorit … de doua ori: o data la miezul noptii si apoi la ora 01.00 (ora la care intra Ungaria in noul an). Manifestarile vor continua in 1 si 2 ianuarie, cand la Sugas-Bai vor fi organizate diferite concursuri sportive si de karaoke.

SIBIU

Trupele care vor urca pe scena, pe 31 decembrie, sunt urmatoarele: Cargo, Juke Box, Non Profit si Riff. Concertele vor fi acompaniate de spectacole de lumini si jocuri de artificii.

Concertul trupei Non Profit va incepe la ora 22.30, urmat de Riff la 23.15. Imediat dupa focul de artificii de la miezul noptii va canta Cargo, iar de la ora 1.00 Juke Box.

Anul acesta va avea loc si un spectacol inedit de lasere, lumini si foc, care ii vor acompania pe artisti pe toata durata concertelor. De asemenea, toti cei prezenti in Piata Mare se vor putea bucura si de traditionalul foc de artificii care marcheaza trecerea dintre ani si care va dura aproximativ 15 minute.

CRAIOVA

Primaria orasului a pregatit de Revelion un concert sustinut de C.R.B.L., care va incepe la ora 23.30, pe str. A.I. Cuza. Dupa miezul noptii, publicul se va bucura de un spectacol de focuri artificii.

Zapada de poveste din ultimele zile dar si faptul ca meteorologii au anuntat ca va ninge chiar in noaptea de Anul Nou este impulsul perfect pentru ultimii nehotarati care nu si-au facut inca planuri de Revelion!