Tarifele pentru vacantele din primele luni din an sunt si cu pana la 50% mai mici si chiar mai mult, in unele cazuri! Motivul? Cererea este mult mai mica si locurile de cazare sunt tot acolo adica trebui atrasi cumva turisti!

Acum, sa nu exageram prea tare. In general, pe destimatii normale reducerile fata de decembrie la sejur sunt de 20-25%, dar sunt si cazuri in care poti prinde o promotie mult mai mare si depinde foarte mult ce vrei sa ai in vacanta ta!

De exemplu, daca te gandesti la o calatorie in tara, cateva zile de vacanta 3-4, sa zicem, te vor costa circa 400 de lei cu totul. Asta in care in conditiile actuale, pentru Craciun sau Revelion ai ajunge sa platesti si pana la 1.300 de lei.

Mai mult, inclusiv zborurile sunt mai ieftine in ianuarie si februarie cu preturi de la cateva zeci de lei in sus pentru un drum si poti alege dintr-o multitudine de destinatii externe, nemaifiind obligat sa accepti varianta cea mai apropiata, care intamplator (!) este si cea mai convenabila din punct de vedere financiar!

Cel mai probabil, stii deja ca vacanta mai ieftina gasesti de regula daca tu insuti de ocupi de planificarea ei.

Hai sa trecem la fapte si sa-ti prezentam cateva oferte:

Bruxelles, 4 nopti, de la 163 de euro!

Londra, 3 nopti, de la 186,5 euro!

Roma, 3 nopti, de la 140 de euro!

Apoi, Austria este cu siguranta ca destinatie de ski una destul de vizitata si in ianuarie si februarie, dar toata lumea iti poate spune ca tarifele sunt mai bune atunci decat cele de Sarbatori.

Arunca o privire in functie de statiunea ta preferata ca sa-ti faci o idee!

Bulgaria iti place cel mai mult? Spune asa!

Sejur in Barcelona de la 205 euro?

Ziua Indragostilor?

Venetia?

Daca nu te-am convins, sa-ti amani vacanta sau vrei sa faci si una si alta, aici, gasesti mai multe informatii despre locurile ramase libere de Sarbatori in statiunile montane de la noi!