Pachet in rate, fara masa inclusa

Pentru perioada Craciunului, pachetele turistice costa 369 de lei de persoana pentru trei nopti de cazare cu mic dejun inclus si 699 de lei de persoana pentru sapte nopti de cazare cu mic dejun inclus, potrivit lui Paul Popa de la Centrul de Informare Turistica Sinaia.

Pentru revelion, trei nopti de cazare an aceste vile si pensiuni costa 588 de lei de persoana iar pretul pentru patru nopti de cazare cu mic dejun inclus este de 660 de lei de persoana.

Vilele si pensiunile care ofera aceste pachete turistice nu au restaurant, iar turistii care aleg aceste pachete turistice vor trebui sa ia masa an alta parte. Astfel cei care vor se inhama la o astfel de oferta vor trebui sa scoata din buzunar alti 360 de lei pentru o cina festiva in seara de Craciun de exemplu.

Hotelurile din Sinaia nu vand pachete turistice cu plata an rate, dar unele dintre acestea practica, pentru Craciun, discount-uri de 20 la suta pentru cei care aduc prieteni care ocupa alte patru camere.

Cazare in apartament sau in garsoniera

Cei care vor sa se cazeze de Craciun intr-un apartament la un hotel de patru stele vor plati 1.050 de lei pentru doua nopti si 1.575 lei pentru trei nopti de cazare. In aceste preturi sunt incluse micul dejun si accesul la sauna, piscina, jacuzzi. Pentru copiii sub 10 ani cazarea si micul dejun sunt gratuite.

Pentru Revelion, pachetele turistice care includ cazare si mic dejun intr-un hotel de patru stele costa 1.695 de lei. În aceste hoteluri pretul unui pachet turistic care include demipensiune si masa festiva ajunge pana la 3.840 de lei.

De Revelion, pretul unui apartament intr-un hotel de patru stele din Sinaia variaza intre 2.865 si 5.400 de lei.